Bedrukte kerstballen, bent u er al mee bekend?

De eerste sneeuwvlokken vallen. De kou breekt aan. Tegelijkertijd komt er een warme sfeer iedereen tegemoet. Het is kerst. Kerst is een leuke tijd van gezelligheid, familie en eten. De huizen worden versierd met lampjes. Er wordt massaal lekker eten ingekocht. De kerstbomen worden weer opgetuigd. Daar horen uiteraard de kerstballen bij. Kies voor bedrukte kerstballen. Dit voegt een extra leuke kerstachtige twist toe aan de versierde kerstboom.

Kerstballen bedrukken. De opties

Bedrukte kerstballen kunnen voorzien worden van een leuke afbeelding, zoals een foto van jou met je partner. Hartstikke leuk om zelf in de kerstboom op te hangen. Gaan de bedrukte kerstballen naar de medewerkers in het bedrijf? Dan is het een hartstikke goed idee om de kerstballen te bedrukken met het bedrijfslogo. Dan creƫer je een goede binding met je medewerkers. Geef je kerstballen weg aan goede vrienden? Een mooie tekst is ook op zijn plaats. Zet een lieve tekst neer of juist een humoristische quote. De kerst zal elk jaar heel leuk beginnen voor de ontvanger tijdens het optuigen van de kerstboom.

plastic kerstballen-1

Kerstballen als relatiegeschenk
Als u uw personeel en relaties een echt origineel en persoonlijk kerstgeschenk wil geven is een bedrukte kerstbal een ideaal geschenk. De kerstballen zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij hebben glazen en plastic kerstballen en 46 verschillende kleuren hierdoor is er altijd wel een kerstbal die bij uw bedrijf past. De kerstballen zijn helemaal rondom en in meerdere kleuren te bedrukken met uw logo of uw persoonlijke boodschap. Doordat u de kerstballen geheel zelf kunt ontwerpen en bedrukken is de levertijd van de bedrukte kerstballen langer dan andere kerstartikelen. De levertijd van de bedrukte glazen kerstballen is ongeveer 3 weken na goedkeuring van de drukproef. De kerstballen kunnen al geleverd worden vanaf 100 stuks.

Glazen kerstballen bedrukken

Kerstballen bedrukken bij Zintuig
Bij Zintuig vind je de mooiste kerstballen. Deze kerstballen kun je bedrukken in elk gewenste opdruk. Uiteraard heb je de keus om kerstballen per stuk te bestellen of gelijk in grote aantallen. Bestel direct je bedrukte kerstballen bij Zintuig.nl. We leveren snel, zijn zeer transparant over de prijzen en garanderen ook de beste prijzen.

Leave a Reply