Bidons met naam

Bidons met naam

Bidons met naam bedrukken

Waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt als je aan bidons denkt, dan denk je aan sporten in dit geval is dit ook zo. Maar je kan het ook zien als een soort marketing verspreiden op je eigen product. Bijvoorbeeld je kan als bedrijf besluiten om je bidon te bedrukken met jouw logo erop. Wat kan leiden dat mensen jou bidon met jouw logo van je bedrijf er op kan zien waar je werkt, en het dan ook op zulke manieren kan representeren.
Een bidon bedrukken kan al vanaf 50 stuks bij zintuig.nl

Gepersonaliseerde waterfles

We weten allemaal hoe belangrijk het is om veel water te drinken en gehydrateerd te blijven, daarom zal het kopen van een gepersonaliseerde waterfles voor je kind betekenen dat ze meer dan blij zijn om te drinken, vooral omdat er op de fles hun naam op staat. Niet alleen dit, maar de ontwerpen zijn leuk, creatief en de flessen zijn duurzaam.

Bidons met logo zijn de eyecatcher voor uw evenement. Denk aan een marathon, sportdag of open dag. De bidons kunnen gevuld worden met water of sportdrank en zijn de ideale dorstlesser. Maar ook voor sportscholen zijn bidons leuk om weg te geven. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een abonnement of om te verkopen. Omdat bidons helemaal rondom bedrukt worden kan uw logo vaak meerdere keren op de bidon gedrukt worden. 

Bidons met eigen creatief ontwerp 

Tegenwoordig worden steeds meer consumenten gezondheidsbewust. Ze drinken veel water op de werkplek of waar ze ook gaan. Door veel water te drinken, blijft de basisstofwisseling regelmatig in tact. Bovendien worden mensen ook milieuvriendelijker. Ze zoeken vaak naar producten die niet alleen aan hun behoeften voldoen, maar ook aan de sociale behoeften voldoen en tegelijkertijd de boodschap verspreiden. Eenvoudig maar toch creatief: de labels en illustraties die u op de fles wilt hebben, grijpen de oogbollen en brengen een boodschap over. Een eenvoudig en creatief ontwerp met voldoende inhoud kan helpen om een ​​breed publiek te bereiken. Dit zijn de meest essentiële voordelen van gepersonaliseerde waterflessen.

Unieke bidon met naam voor betere hygiëne 

Waarom  is het van belang om een eigen gepersonaliseerde bidon te hebben?

We hebben deze tijd te maken met het Coronavirus, dat zorgt ervoor dat stel het is niet bekend dat alle bekers zijn niet gepersonaliseerd kan je niet zien welke bidon van jou is.
Door bidons met naam te bedrukken weet je altijd je eigen bidon te vinden

Door je eigen gepersonaliseerde bidon, kun je onderscheiden welke beker van jou is en zo zorg je ervoor dat je door middel van die rede de besmettingskans minder maakt.

Hygiënisch gezien is het ook een voordeel, naast dat het duurzaam is, is deze tijd erg van belang met alle maatregelen die genomen zijn is dit een redelijke oplossing om verspreiding tegen te gaan.

Naar mijn mening is het ook noodzakelijk dat er binnen teamsport unieke bidons moeten worden toegepast. Het is hygiënischer en duurzamer, dus het is een win-win situatie.