Correctbook: De missie, passie en toekomst. Inzetten voor 3de wereld landen

correctbook

Bij aanschaf van een Correctbook notitieboek steunt u een goed doel!

Correctbook is ontstaan doordat de oprichter op een vakantie werd geconfronteerd met het wereldwijde probleem analfabetisme. De kinderen vroegen niet om levensmiddelen maar ze vroegen naar pen en papier. De kinderen in ontwikkelingslanden willen zich kunnen ontwikkelen door te leren lezen en schrijven. Schrijfmaterialen zijn er nauwelijks of zijn na enige tijd op omdat deze zijn vol geschreven. Er zijn miljoenen kinderen die iedere dag naar school gaan maar niet de materialen hebben om zich te kunnen ontwikkelen. De oprichter van Correctbook bedacht zich dat er schrijfmateriaal moest komen die eindeloos mee kunnen gaan. Met deze gedachten is het uitwisbare notitieboek ontwikkeld.

Help kinderen in ontwikkelingslanden zichzelf ontwikkelen

Er zijn veel kinderen die niet naar school gaan omdat ze de materialen er niet voor hebben. Door de aanschaf van een Correctbook helpt u kinderen in ontwikkelingslanden naar school gaan. Correctbook doneert een deel van de omzet aan twee stichtingen die zich focussen op verbeteringen in ontwikkelingslanden. De donaties bestaan niet uit geld maar uit Correctbooks. De twee stichtingen zorgen voor de verspreiding van de Correctbooks in de ontwikkelingslanden.

Hun missie is om in de komende 5 jaar 1 miljoen kinderen te voorzien van een Correctbook. Op dit moment zijn er ruim 10 duizend kinderen met een Correctbook.

correctbook

De verschillende formaten en de uitvoeringen van de Correctbook

De uitwisbare notitieboeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. De formaten zijn: A4, A5 en A6.
De pagina’s zijn gelinieerd of blanco maar zijn ook verkrijgbaar in To-Do lijsten.
De Correctbooks zijn voorzien van ringbanden en worden standaard geleverd met een pen en een sponsje.

Bedrukken van de Correctbooks

De notitieboeken zijn volledig in Full Colour te bedrukken met logo en in uw huisstijl. U kunt zowel de voor als de achterkaft laten bedrukken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen uw logo te laten bedrukken. De keuze is volledig aan u. Aan de binnenkant van het notitieboek wordt het verhaal achter de Correctbook bedrukt. Hierdoor weten al uw relaties dat u met uw bedrijf meehelpt aan wereldverbetering!

De Correctbooks worden in Nederland gemaakt en ze worden in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De gemiddelde levertijd van de Correctbooks is ongeveer 3 weken na goedkeuring van de drukproef.