De top 5 leukste sleutelhangers van 2021

sleutelhanger

Geef sleutelhangers weg

Het weggeven van sleutelhangers is vaak nog het populairste promotiemateriaal. Het is namelijk goedkoop om te bedrukken en ook gewoon erg nuttig. Tevens kun je ook metalen sleutelhangers graveren. De sleutelhangers van tegenwoordig dienen meer dan alleen extra tros om de sleutels niet kwijt te raken. Zo kun je een winkelwagenmuntje bewaren of bierflesjes openen met de flessenopener. Uit het grootte assortiment sleutelhangers van relatiegroothandel Giftsdirect hebben we getracht om de vijf leukste sleutelhangers van 2021 te rangschikken.

#5 IBERSHOP munt-sleutelhanger

Wellicht niet de leukste sleutelhanger uit de top vijf maar wel de goedkoopste. Deze sleutelhanger is al vanaf €0,08,- aan te schaffen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de mogelijkheid om de sleutelhanger te bedrukken met een logo of tekst is deze sleutelhanger zeer geliefd bij verschillende bedrijven. Graag goedkope sleutelhangers bestellen? Dan is dit de perfecte optie.

#4 MURDOCK Sleutelhanger

Met een vanaf prijs van €0,15,- een zeer goedkope optie om te gebruiken als promotiemateriaal. Het grote voordeel van deze sleutelhanger is dat het ook een opener heeft. Zorg dus dat deze sleutelhanger aan de fietssleutel hangt om gemakkelijk en snel een biertje te openen.

#3 Melvin multifunctionele tool sleutelhanger

Deze sleutelhanger is veel meer dan alleen de sleutelhanger. Deze compacte sleutelhanger bevat maar liefst zeven functies en LED licht. Met een mesje kun je gemakkelijk je vuil achter nagels weg halen of een klein touwtje los snijden. Tevens kun je met de platte- en sterschroevendraaier enkele schroeven loshalen. Het perfecte promotiemateriaal voor de bouwbranche. Met de mogelijkheid om te bedrukken een echte aanrader.

#2 Zaklamp LED sleutelhanger

Je herkent het vast wel. In het donker met de sleutel het slot proberen te vinden. Met deze ideale zaklamp LED sleutelhanger is dat verleden tijd. Geen gepruts om de zaklamp van je mobiel te activeren maar binnen handbereik gelijk genoeg licht om de sleutel moeiteloos in het slot te doen. Zeer gemakkelijk!

#1 GPS tracker sleutelhanger

Met een sleutelhanger voorkom je vaak dat je sleutels kwijt maakt. Mocht je echter nog steeds de fietssleutels kwijt raken dan is deze sleutelhanger wat voor jouw. Met deze GPS tracker verlies je nooit de sleutels. Tevens kun je de GPS tracker sleutelhangers ook in de tas stoppen zodat je altijd weet waar je tas is. Wel zo handig!