Eenvoudige stappen naar een gezondere werkplek

Het creëren van een gezondere werkplek hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met een paar simpele stappen en handige spullen van Zintuig.nl kun je al een groot verschil maken. Hier zijn wat tips om je werkplek beter voor je te maken, zonder al te veel moeite:

Zit lekker

Zorg voor een goede stoel of een bureau dat je hoger en lager kunt zetten. Zo kun je fijn zitten of staan terwijl je werkt. Kijk eens op Zintuig.nl voor spullen die je helpen comfortabeler te werken, zoals een zachte muismat.

Licht is belangrijk

Zorg dat je genoeg licht hebt. Als je niet veel natuurlijk licht hebt, zet dan een goede lamp op je bureau. Op Zintuig.nl vind je lampen die je ogen minder moe maken.

Frisse lucht

De lucht die je inademt is superbelangrijk. Zet wat planten neer om de lucht schoon te houden. Bij Zintuig.nl kun je leuke potjes vinden die je werkplek opfleuren.

Hou het netjes

Een opgeruimd bureau werkt prettiger. Houd je spullen georganiseerd en maak regelmatig schoon. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt en snel kan werken en alles kan vinden.

Drink water

Vergeet niet genoeg te drinken. Zet een waterfles op je bureau zodat je altijd water bij de hand hebt. Zintuig.nl heeft mooie herbruikbare flessen die ook nog eens goed zijn voor het milieu.

Neem pauzes

Het is belangrijk om af en toe een pauze te nemen. Loop een rondje of doe even iets anders. Een klokje van Zintuig.nl kan je helpen herinneren wanneer het tijd is voor een break.

Maak het Eigen

Je werkt het fijnst in een ruimte die voelt als de jouwe. Maak je werkplek persoonlijk met foto’s of iets leuks aan de muur. Op Zintuig.nl vind je spullen die je werkplek net dat beetje extra geven. Ook kun je deze laten bedrukken met jouw logo of slogan. 

Met deze makkelijke tips en wat hulp van Zintuig.nl kun je jouw werkplek een stuk gezonder en leuker maken!

Leave a Reply