Gepersonaliseerde zonnebrillen

zonnebrillen

Zonnebrillen bedrukken met je eigen logo

Promotionele zonnebrillen met je logo zijn een perfecte manier om een product of een merknaam op de markt te brengen en te vergroten. Bovendien kan iedereen dit product ook waarderen! Voor heldere en zonnige dagen zijn de voordelige zonnebrillen een leuk product om te hebben voor op het strand, bij evenementen, buitenactiviteiten etc.

Waarom gepersonaliseerde zonnebrillen

Zonnebrillen zijn meer dan een noodzaak als de zon er is. Ze zijn vaak erg stijlvol en worden dan gebruik om onze ogen te beschermen tegen de zon. Iedereen heeft een goede zonnebril nodig, daarom maken onze aangepaste zonnebrillen de beste promotieartikelen en dan vooral wanneer je deze aan een klant geeft met je eigen logo of slogan erop.
Gepersonaliseerde zonnebrillen zijn een geweldige manier om je merk of naam te promoten. De brillen zijn vaak een blijvende herinnering dat elke keer als ze worden gedragen een vrolijk beeld op het gezicht van de drager geeft. Het is de kwaliteit die gepersonaliseerde promotionele zonnebrillen tot een van de beste investeringen maakt die je kunt maken. Onze aangepaste zonnebrillen op de zintuig site worden ook voor een voordelige prijs aangeboden. Geef je product een stijlvolle look en gebruik hem voor meerdere acties. Of je nu een bedrijf runt of een beachparty organiseert, met onze gepersonaliseerde zonnebrillen maak je zeker een statement! Kies daarom uit ons uitgebreide assortiment met leuke en functionele zonnebrillen en laat ze aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Stijlen en kleuren

We bieden niet alleen basisstijlen van de zonnebrillen. Bij Zintuig hebben we een ruim assortiment met verschillende soorten zonnebrillen. Wat je kleur of stijlvoorkeur ook is, je zult ongetwijfeld een zonnebril vinden die bij je past!

Voorbeelden zonnebrillen 

3 voorbeelden van brillen:

Sportzonnebril

 

 

  • Lyoko Zonnebril
  • Te bedrukken
  • Snelle levering

 

 

 

Maverick Zonnebril

  • Te bedrukken
  • Snelle levering