IJskrabbers bedrukken

ijskrabber-met-handschoen

Het kwik op de thermometer daalt weer, de dagen zijn kort en de avonden en ochtenden donker, de winterjassen worden weer uit de kast gehaald, kortom; de winter is aangebroken.

Er verschijnt weer sneeuw op de stoep, mensen zetten mutsen op en de daken en alles wat nat is bevriest. Van alle sloten en kleine plasjes tot de autoramen toe raken bevroren. De winter is het tijdperk van gezellige warme avonden binnen, de openhaard aan en uiteraard een ijskrabber voor de bevroren autoruiten. Zonder een bedrukte ijskrabber in je auto kom je niet de winter door!

Een nuttig relatiegeschenk: ijskrabbers

Wanneer het wintertijdperk aanbreekt, volgt na de feestdagen vaak een donkere en ietwat saaie periode. Het duurt nog lang voordat het mooie weer komt en er zijn weinig vrije dagen of feestdagen in de buurt. Wat is er dan leuker om deze tijd op te vrolijken met een leuke attentie voor je zakenrelaties, bedrukte ijskrabbers. Tijd voor een leuk, persoonlijk en praktisch cadeau. Een cadeau waar de ontvanger iets aan heeft, maar waarbij jij ook iets van jezelf weggeeft.

IJskrabbers zijn er in vele verschillende soorten en maten en met de verschillende druktechnieken kan je ze of simpel voorzien van een logo of zelfs met een fullcolour foto bedrukken.

Zakelijk contact onderhouden kan heel goed en is heel prettig wanneer je een praktisch geschenk weg geeft, zo bouw je een sterke zakelijke relatie op. Met een bedrukte ijskrabber heeft je zakelijke partner een positieve blijvende herinnering aan jou.

Veel verschillende ijskrabbers bij Zintuig

Zoals eerder aangegeven zijn er vele soorten en maten te verkrijgen qua ijskrabbers. Er zijn ook vele verschillende kleuren ijskrabbers beschikbaar die u kunt schenken aan uw relaties. Zo is er voor ieder wat wils en voor ieder budget een mooi bedrukt relatiegeschenk beschikbaar.

Het voordeel van een bedrukte ijskrabber is dat deze het gehele jaar door in de auto ligt en dus vaak bewust en onbewust gezien wordt. Wanneer u dus een bedrukte ijskrabber cadeau geeft zal uw bedrijf altijd “on top off mind” blijven bij degene waarbij die in de auto ligt.

De verschillende soorten ijskrabbers:

In deze winterse periode zijn ijskrabbers een absolute must voor autobezitters want zonder kom je bijna de weg niet op. IJskrabbers met een bedrukking zijn een uitermate geschikt relatiegeschenk omdat het een heel functioneel cadeau is en door het formaat niet in de weg ligt.

Als u een direct mailing wil uitvoeren dan zijn ijskrabbers ook zeer geschikt want ze zijn zeer licht en kunnen gemakkelijk in een enveloppe door de brievenbus. Bij Zintuig kunnen ze ook uw bestelling verzenden naar uw adressenbestand

Graag vertellen we u alle mogelijkheden en adviseren we u over ijskrabbers bedrukken of andere relatiegeschenken. Onze binnendienst zit klaar voor u en helpt u graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op via 035-695600 of via onze website Zintuig.nl.