Natuurlijke huidverzorgingproducten online bestellen

Derma_webshop

Derma Webshop: de webwinkel voor huidproblemen en huidverzorging

De producten van de Belgische Derma Webshop zijn onder te verdelen in twee soorten. Wij bieden u namelijk het A-merk Medik8, dat werkt op specifieke huidproblemen als acne, pigmentatie, roodheid, acne, porieverfijning en ouderdom van de huid. Daarnaast zit het merk Brush on Block in onze collectie, dat zich toespitst op huidverzorging. De producten zijn vooral gericht op het tegengaan van huidkanker en het bieden van bescherming tegen zonnestralen.

Huidverbetering zonder chemicaliën

Bij zowel Medik8 als Brush on Block heb je te maken met natuurlijke huidverzorging. Er is een bewuste keus gemaakt om geen synthetische stoffen toe te voegen, omdat deze een ongewenste uitwerking op de huid kunnen hebben, zoals huidirritaties. Je hoeft dus niet te rekenen op kunstmatige kleur- en geurtoevoegingen.

Brush on Block: het topmerk voor huidverzorging

Brush on Block is het duurzame merk van topvisagiste Susan Posnick, die zich ging bewegen op de markt van huidverzorging nadat zij zelf huidkanker kreeg. Bij de producten van Brush on Block staat een mineraal centraal dat beschermt tegen zonnestraling, zodat je veroudering en verbranding kan remmen. Alles is eraan gelegen om gemakkelijk en doelmatig de huid te beschermen tegen alles wat ziekmakend en verouderend kan werken.

Huidproblemen oplossen met behulp van Medik8

Medik8 koppelt fair trade-beginselen en natuurprincipes aan biochemie. De basis van de huidverbeteringsproducten zit hem in de afkorting CSA: vitamine A en vitamine C en de letter S van Sunprotectionfactor. De beproefde combinatie van de CSA-letters maakt dat huidcellen minder snel verouderen. Medik8 is vooral bekend door haar Calmwise Serum tegen de roodgevoelige huid. Dit serum verkleint de behoefte aan maskerende cosmetica, verlengt de levensduur van huidcellen en heeft een zwellings- en ontstekingsremmende werking.

Ook beschermende middelen voor mannen

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat producten voor de huid bestemd zijn voor vrouwen. Toch hebben beide merken tal van producten die specifiek voor mannen bedoeld zijn.