Parkeerschijven bedrukken

parkeerschijf-multifunctioneel

Een Parkeerschijf, handig voor iedereen.

Iedereen die een auto heeft, parkeert wel eens in een blauwe zone. En voor een blauwe zone heeft u een parkeerschrijf nodig. Een parkeerschijf in de auto is dus altijd handig. Als u de parkeerschijf eenmaal in uw auto heeft, kunt u hem nooit meer vergeten. De boete die u kan krijgen voor het niet gebruik maken van een parkeerschijf is erg hoog. Deze boete is vaak € 95. Dit verschilt per gemeente. Ook is het belangrijk dat u de standaard blauwe parkeerschrijf heeft. Heeft u deze niet dan riskeert u ook een boete. En laat Zintuig deze nou voor u hebben! U kunt de parkeerschijf zelfs laten bedrukken. Uw klanten of medewerkers zullen u dankbaar zijn!

Parkeerschrijf bedrukken

Bij Zintuig kunt u de parkeerschrijf zelfs laten bedrukken met uw eigen logo of slogan. De parkeerschijf wordt bedrukt met een logo of slogan aan de achterzijde. De voorzijde van een parkeerschijf mag namelijk geen reclame bevatten. De parkeerschijf is een handig en erg populair relatiegeschenk om te geven. Bekijk ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor de multi functionele parkeerschrijf. Deze parkeerschijf is niet alleen een parkeerschrijf maar ook een ijskrabber, rubberen veger, het heeft een boodschappenwagenmuntje en u kunt uw bandenprofiel ermee meten! Vraag ons team om persoonlijk advies. Wij staan klaar voor u!

Hoe werkt het gebruik van een parkeerschijf ook alweer?

Een parkeerschijf gebruikt u in een parkeerschijf zone, ook wel de blauwe zone. Deze zone kunt u herkennen aan de blauw gemarkeerde strepen langs het trottoir. De parkeertijd is hier beperkt. Uw auto mag vaak maar 2 uur geparkeerd staan. U rekent vanaf het uur dat u bent aangekomen. De indeling van een parkeerschijf gebeurt in stappen van een half uur. Komt u dus om 09:45 aan, dan dient u de wijzer te zetten om 10:00. De parkeerschijf moet hierna achter de voorruit worden aangebracht, bij voorkeur aan de kant van het trottoir.  Bij het verstrijken van de maximale toegelaten parkeertijd moet u de parkeerplaats verlaten hebben.  In deze zone is het gebruik van een parkeerschijf verplicht van 09:00 tot 18:00, alle dagen behalve op zon- en feestdagen, tenzij er andere voorwaarden zijn aangebracht op de signalisatie.

De geschiedenis van de parkeerschijf 

De eerste parkeerschijven waren van dun karton. Ze bestonden uit een hoes met venstertjes waarin een ronde schijf gedraaid kon worden. Deze parkeerschijven zijn het eerst toegepast in Parijs 1957. In eerste instantie waren er verschillende modellen per land. het maakte niet uit als je een buitenlandse parkeerschijf gebruikte. Er mocht zelfs een geschreven papiertje neergelegd worden. Het ging erom dat het duidelijk werd aangegeven op welk moment er geparkeerd werd. Dit werd lastiger te controleren dus werd dit niet meer toegestaan. Een Nederlandse schijf had meerdere venstertjes waarin de uiterste vertrektijd werd aangegeven. De maximale duur werd op borden vermeld. Vaak stond op de schijf reclame van een bedrijf dat de schijf verstrekte. Dat kan nu ook door een bedrukte parkeerschijf te geven aan uw klanten of medewerkers!

Leave a Reply