Stressbal bedrukken

stressbal-bedrukken

Een stressbal kan je laten bedrukken met je eigen logo of opdruk. Op de
stressbal hoeft niet persé een logo te staan, je kan ook kiezen voor een van de kernwaarden van je bedrijf. Kernwaarden geven vaak vertrouwen aan een klant en je bedrijf krijgt zo een identiteit. Of vermeld een doel en motiveer andere om dit doel ook te bereiken. De keuze ligt bij jou
De stressbal is ook leuk om te geven aan je toekomstige klanten op een beurs. Door het bedrukken van de stressbal maak je reclame voor je bedrijf en zo zullen je relaties worden herinnerd aan jouw bedrijf.

Stressartikelen

Op zintuig.nl hebben ook andere stressartikelen voor je in petto. Zoals de Fidgetspinner, een flip and click pen of sleutelhanger waar op gedrukt kan worden. Als je niet kunt kiezen tussen deze twee, verkopen wij ze ook 2 in 1. Daarmee kan met de fidgetspinner gedraaid en op geklikt worden.
Geef je klanten of medewerkers de kans om hun gevoel te uiten. Als ze even
boos of gestrest zijn kunnen zij dankzij jouw relatiegeschenk even hard in de stressbal drukken. Zo worden de slechte gewoonten zoals nagelbijten of tanden knarsen vermeden. Een stressbal helpt afreageren en vermindert de frustraties. Het knijpen van de bal kan zorgen voor minder stress en spanning. Minder stress en spanning zorgt voor een betere slaap en zo een actieve medewerker op kantoor.

Stressbal dat past bij uw bedrijf

Je hebt de mogelijkheid om er een te kiezen die past bij je eigen bedrijf. Kies
bijvoorbeeld een stressbal in de vorm van een wereldbol, hamer, poppetje,
dokters, dieren, auto’s, of een hart. Om te laten weten dat het niet erg is om een keer gestrest te zijn kan je ook kiezen voor de smiley of het duimpje!
Het is ook altijd leuk om de stressbal te verwerken in een leuke goodiebag. In deze goodiebag kan je ook andere leuke relatiegeschenken verwerken,
gerelateerd aan je bedrijf. Werken je medewerkers op een kantoor? Verwerk dan een handige etui met een pen en een notitieboekje in de goodiebag! De stressbal kan je weggeven als reclame voor je bedrijf, als geschenk met een knipoog, als geschenk met als doel je medewerkers of klanten minder stress te laten ervaren of als leuke toevoeging aan een goodiebag. De stressbal kan je voor allerlei redenen weggeven als geschenk!
Twijfel je of heb je advies nodig? Ons team staat voor je klaar om je zo goed
mogelijk te helpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 035-6956000 of stuur ons een mailtje naar sales@zintuig.nl.