Zadelhoesjes bedrukken met je eigen logo

zadelhoes bedrukken met full colour logo

Een zadelhoesje bedrukken met uw logo is een perfect promotiemiddel.

We houden er allemaal van om onze fietsen zoveel mogelijk gezellig en warm te houden, maar de vervelende waarheid is dat we soms weg moeten lopen en de fiets achter slot en grendel buiten moeten laten staan. In de winter betekent dat vaak terugkeren naar een natte en koude fiets  met een bijpassend nat en koud zadel.

Daarom is er nu een zadelhoes voor  een droog zadel.

Ze kunnen uw fietszadel beschermen tegen weersinvloeden. Ze kunnen voorkomen dat een beschadigd zadel verdere slijtage doorstaat.

En misschien nog wel het belangrijkste: ze kunnen een oncomfortabele rit veel comfortabeler maken!

Nu bent u misschien geïnteresseerd in slechts één of al deze voordelen. Maar niet elke hoes of kussen zal al deze functies vervullen. Het is dus belangrijk om precies te weten wat u nodig heeft voordat u met zoeken begint.

Er zijn een paar belangrijke overwegingen waar iedereen aan moet denken

Ten eerste gedempte hoezen zijn over het algemeen niet waterdicht. En waterdichte hoezen zijn over het algemeen niet gedempt. 

Zadelhoesjes bedrukken met tekst of logo?

Om een zadelhoesje er ook nog wat leuker uit te laten zien / te laten opvallen, kunnen zadelhoesjes ook bedrukt worden met een leuke tekst of slogan of met uw eigen logo.
Zadelhoesjes bedrukken kan relatief goedkoop en het beste is om te bedrukken met 1 kleur opdruk.

Door een zadelhoesje met opdruk weg te geven aan je relaties kunnen ze hun fiets makkelijker terugvinden doordat hun fiets met een bedrukte zadelhoesje dan goed opvalt tussen alle andere fietsen.