Beursartikelen bedrukken voor een lage prijs, waarom niet?

Op de beurs wordt er buiten allerlei dealtjes en afspraken nog veel meer verhandelt. Het gaat hier natuurlijk om de weggevers op de beurs. Deze beursartikelen zijn meestal bedrukt en dat doet men om nog altijd in de gedachte van de klant te blijven hangen. Er bestaan veel verschillende beursartikelen die altijd handig zijn om te bedrukken. Deze promotionele artikelen variëren van duur naar heel goedkoop. Als uw budget niet al te hoog is kunt u beter even gaan kijken naar goedkope beursartikelen die u kunt bedrukken.

Goedkoop pennen bedrukken

Als u op zoek bent naar goedkope pennen om te bedrukken dan adviseren wij u om op zoek te gaan naar reclamepennen. Deze reclamepennen zijn ideaal om te bedrukken en kunnen daarbij ook nog eens goedkoop bedrukt worden. Op een beurs is de bedrukte pen toch al niet weg te denken en als u niet achter wilt lopen op deze rage adviseren wij om deze goedkope schrijfwaar te bedrukken.

San Diego reclamepen bedrukken

De San Diego reclamepen is de goedkoopste pen die u kunt bedrukken. Voor maar €0.07 kunt u deze reclamepen al bedrukken. Deze pen is dus ideaal als weggever op de beurs. U kunt, naast de bedrukte potloden, geen goedkoper beursartikel vinden.

  • Afmetingen artikel: 13,2 cm
  • Kleuren: paars, rood, roze, wit
  • Opdrukmethodes: Screenround, Tamponprint
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 5 x 40 cm
goedkoop pennen bedrukken

Goedkoop tassen bedrukken

Tassen worden ook altijd bedrukt als weggever voor op de beurs. Dit is ook vrij logisch. Vooral als het gaat om documenttassen en laptoptassen worden de tassen nog na de beurs gebruik. Ook deze tassen kunt u heel goedkoop bedrukken waardoor u nog steeds binnen uw lage budget kunt blijven. Dus ook de goedkope tassen horen bij de goedkope beursartikelen.

Zues congrestas bedrukken

De Zues congrestas is de ideale tas om te bedrukken voor op de beurs. U kunt deze tas in vele verschillende kleuren bedrukken waardoor deze congrestas ook nog eens opvalt. Bent u nog niet overtuigt om dit beurartikel te bedrukken? Bekijk dan de specificaties:

  • Afmetingen artikel: 40 x38 x 1 cm
  • Kleuren: geel, zwart, koningsblauw, rood, lime groen, navy, oranje, lavender, wit, cerise
  • Opdrukmethodes: Transfer, Zeefdruk B
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 250 x 250 mm
goedkoop tassen bedrukken

Goedkoop lanyards bedrukken

De lanyards(ofwel keycords) kunnen ook heel goedkoop bedrukt worden. Dat komt doordat deze productie van deze lanyards heel goedkoop kan. De lanyards zijn dus al van zichzelf heel goedkoop en dat maakt het bedrukken ervan ook niet duur. Bedrukte lanyards zijn ook een veelgebruikt artikel op de beurs dus als u deze goedkoop kunt bedrukken telt u zeker mee op de beurs.

Teny lanyard bedrukken

Onze goedkoopste keycord is de Teny lanyard. Deze lanyard kunt u al bij 4000 stuks voor maar €0.25 bestellen. Dit maakt deze lanyard de goedkoopste van allemaal. Ook als beursartikel is deze lanyard ideaal en de ervaren beursbezoeker weet dat de keycord erbij hoort.

  • Afmetingen artikel: 2X90CM
  • Kleuren: zwart, blauw, rood, wit, groen, oranje, turquoise, royal blauw, fuchsia, limoen
  • Opdrukmethodes: Sublimatie Transf, Digital transfer, transferdruk, zeefdruk
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 16 x 300 mm

goedkoop lanyards bedrukken

Leave a Reply