Gepersonaliseerde zonnebrillen en veiligheid van de groep

 

Een van de minder bekende voordelen van gepersonaliseerde zonnebrillen is de extra veiligheid die zij kunnen geven aan mensen in groepen bij outdoor activiteiten.

Hier zijn slechts een paar manieren, waar gepersonaliseerde zonnebrillen kunnen helpen aan de veiligheid tijdens groepsevenementen: vooral met betrekking tot groepen kinderen.

 

    Kinderen en outdoor evenementen

Wanneer een groep kinderen deel neemt aan activiteiten in de buitenlucht is veiligheid natuurlijk van het grootste belang. Dan bieden gepersonaliseerde zonnebrillen een paar bruikbare voordelen voor dergelijke groepen waar veel mensen zich niet bewust van zijn.

 

 Ten eerste, wanneer een kind zoek raakt, door het hebben van de naam van de groep en een telefoonnummer vermeld op de zonnebril, het is gemakkelijk voor een volwassene om precies te weten wie te bellen om het kind terug te krijgen bij hun groep. Dit kan natuurlijk ook nuttig zijn voor groepen van kwetsbare volwassenen

 

Ten tweede, als het kind zelf een mobiele telefoon heeft  is het mogelijk dat ze misschien niet het telefoonnummer van de groepsleider bij zich heeft. Zelfs als het ergens is opgeslagen op hun telefoon kan de angst van het alleen zijn ze tegenhouden om het gemakkelijk vinden zoals ze normaal zou doen. Door het contactnummer  op zonnebrillen te bedrukken hebben ze een duidelijk zichtbare manier zodat ze kunnen bellen voor hulp.

 

We zijn blij om u te helpen
Bij Zintuig.nl zijn we gepassioneerd over wat we doen en we zijn we blij om u te helpen. Wij voorzien u van hoge kwaliteit gepersonaliseerde zonnebrillen met het ontwerp van uw keuze en voor een geweldige prijs ook. Maar dat is niet alles. Ons studio team zal u helpen met het artwork en bespreekt met u de mogelijkheden van de bedrukking.

Voor meer informatie, kunt u ons altijd bereiken op 035-6956000 of klik hier voor meer informatie. We zijn erg blij om eventuele vragen te beantwoorden.

Leave a Reply